Forskjellen mellom å bruke analoge telefonsystemer og VOIP telefonsystemer

nyheter

1. Telefonkostnader: Analoge samtaler er billigere enn VoIP-samtaler.

2. Systemkostnad: I tillegg til PBX-verten og eksternt ledningskort, må analoge telefoner konfigureres med et stort antall utvidelseskort, moduler og bærergatewayer, men ingen brukerlisens kreves.For VOIP-telefoner trenger du bare å kjøpe PBX-verten, eksternt kort og IP-brukerlisens.

3. Utstyrsromskostnader: For analoge telefoner krever et stort antall systemkomponenter en stor mengde utstyrsrom og støttefasiliteter, som skap og fordelerrammer.For VOIP-telefoner, på grunn av det lille antallet systemkomponenter, bare noen få U-skapplass og datanettverksmultipleksing, ingen ekstra ledninger.

4.Koblingskostnad: analog telefonledning må bruke stemmekabling, som ikke kan multiplekses med dataledninger.IP telefonkabling kan være fullstendig basert på datakabling, uten separat kabling.

5. Vedlikeholdsstyring: for simulatoren, på grunn av det store antallet systemkomponenter, spesielt når systemet er stort, er vedlikeholdet relativt komplekst, hvis brukerposisjonen endres, behovet for spesialisert IT-personell for å endre jumperen til maskinen rom, og ledelsen er mer plagsom.For VOIP-telefoner er vedlikehold relativt enkelt fordi det er få systemkomponenter.Når brukerens plassering endres, trenger brukeren kun å gjøre de tilsvarende konfigurasjonsendringene på mobiltelefonen.

6.Telefonfunksjoner: Analoge telefoner har enkle funksjoner, som enkle samtaler og håndfri osv. Hvis de brukes til forretningsfunksjoner som overføring og møte, er operasjonen mer komplisert, og analoge telefoner har kun én talekanal.IP-telefonen har mer omfattende funksjoner.De fleste tjenestefunksjoner må kun betjenes på telefongrensesnittet.VOIP-telefoner kan ha flere talekanaler.

nyheter 2

Omfattende kostnad:
Det kan sees at selv om det analoge telefonsystemet har flere fordeler enn IP-telefonsystemet når det gjelder telefonkostnader, er de totale byggekostnadene for det analoge telefonsystemet mye høyere enn for IP-telefonsystemet, tatt i betraktning kostnadene for hele system.PBX-anlegg, utstyrsrom og kabling.


Innleggstid: 13. februar 2023