Anvendelse av utendørs vanntett telefon i marin ingeniørindustri

Human offshore ingeniørvirksomhet er hovedsakelig fokusert på offshore olje- og gassutvikling og energiutnyttelse.Marine engineering refererer vanligvis til skip bygget rundt offshore olje- og gassutvikling.

Et offshore ingeniørfartøy refererer til et "skip" som spesialiserer seg på visse typer vann- eller undervannsprosjekter.Den er utstyrt med komplette sett med arbeidsmaskiner for å fullføre spesifikke oppgaver, som vannveisgaranti, havneoperasjoner, vannsikringskonstruksjon, offshorekonstruksjon, redning og berging, etc. Inkludert mudderskip, kranfartøy, pelefartøy, kabelleggingsfartøy, offshore redning og bergingsfartøy, flytebrygger, dykkerarbeidsfartøy, etc. På grunn av miljøegenskapene til offshoreprosjekter er det uunngåelig å møte store vinder og bølger, så vanntett offshore-kommunikasjonsutstyr er et must.

Ningbo Joiwo eksplosjonssikker vitenskap og teknologi CO., LTD.har 17 års erfaring med å produsere vanntett telefon.Vi har to typer vanntette telefoner: analoge telefoner og IP-telefoner.Vi har en vanntett hovedtelefon JWAT307.Joiwo vanntette telefoner er alle laget av aluminiumslegering, med et tastatur i rustfritt stål og et hus, som kan beskytte telefonen veldig godt og har bedre vanntett ytelse som stikker ut.

I tillegg, som Alibabas gullmedaljeleverandør, vil vi også tilby god ettersalgsservice og vedlikeholdstjenester.

Hvis du er interessert, ta gjerne kontakt med oss.


Innleggstid: 18. oktober 2023